Ali İl

Ali İl (1982- İstanbul), Küçük Kadınlar'da Ümit Sezek adlı karakteri canlandıracak genç oyuncu 1982 yılında istanbul'da doğdu, lisans mezunu olan yakışıklı oyuncu; Aşk Eski Bir Yalan, Sinan, Ihlamurla Altında, Seher Vakti ve Türk gibi yapılarda rol aldı.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

slm bem kardelen cok yakışıklısın msneni ver ben 14 yasındaki hayranın kardelen

Adsız dedi ki...

bir kere dizi de onun adı ümit sezek değil diziyi izlemeden konuşmayın

Adsız dedi ki...

kardelen sen salaksın tamam mı gerizekalı seni aptall

Adsız dedi ki...

salak kiz seni kardelen sen malsın o yakışıklı olabilir ama kimseciklerin bilmediği msn ini sana mı vercekk

Adsız dedi ki...

olabilir ama ümit felan gerçektende salak salak yazmışlar yha dimikardelen den sonra yorum yazan isim kiz sana sesleniyorum bennn yha

Unknown dedi ki...

"Bay Lee Ben (Kredi Görevlisi) ile tanıştırıldığımda, pazara ilk kez ev alıcısı olarak giriyordum. İhtiyaçlarım biraz farklıydı ve bana ön onay mektubumu göndermeden önce birçok sorum vardı , bunun ne anlama geldiği ve nelerin değişebileceği hakkında benimle konuşmak için aradı. Kendisini hemen hemen her saatte e-posta ve kısa mesaj yoluyla bana sundu, çok duyarlı ve bilgiliydi. O da çok açık sözlü, kapanış zamanı ve diğer ayrıntılar açısından beklentilerimin ne olduğunu ona açıkladım. Bu beklentileri karşılayacağını söyledi ama onları aştı. O kadar çabuk kapattım ki emlakçım ve satıcı elbette bu konuda heyecanlandı. Ancak bir alıcı olarak, süreçte kısa ve öz bir şekilde yürümekten memnun oldum. Ön onaydan kapanışa kadar yolculuk o kadar kusursuzdu ve kendimi şanslı sayıyorum çünkü internet hakkında korku hikayeleri duydum. Herhangi bir pazarda kredi arayan herkese bir kredi memuru Ben Lee iletişim e-postası: 247officedept@gmail.com & Whatsapp Numarası: + 1-989-394-3740 öneririm. Her şey elektronik olarak amaca uygun ve güvenli bir şekilde ele alındı ​​:) ”